Nyutvecklade produkter

Perfekt brygga för Rodd- och Kanotsport

När vår brygga EasyFloat® släpptes ut på marknaden 2003 var den ämnad för bad och fritid. Efter 20 år har den visat sig vara en trogen tjänare som hänger med år in och år ut, utan behov av underhåll. Med tiden har den, med sin stora flytkraft och stabilitet, också visat sig vara mycket lämplig för olika typer av vattensport.

Kanoterna och båtarna är kostsamma och tillika ömtåliga. Av den anledningen bestyckas bryggorna oftast med skyddande fendrar längst långsidorna. Vi kan i dessa fall inte kombinera fendern med våra beslag som båtring och fäste för ankarlina. De krockar nämligen med fendern.  

Nyutvecklad båtring och fäste för ankarlina

För att kunna kombinera fender med båtring och fäste för ankarlina har vi utvecklat nya beslag som går utmärkt att kombinera med fendern. De har fått samma namn fast med tillägget R&C (Rowing & Canoeing). Vi har valt att ta bokstäverna från engelskan, då huvuddelen av vår omsättning från rodd- och kanotbryggor, går på export.

Klicka HÄR för att komma till monteringsanvisningen för båtring R&C.

Klicka HÄR för att komma till monteringsanvisning för ankarlina R&C.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Floattech Sweden AB
Västbovägen 58
331 53 Värnamo
0370-69 24 50