EasyFloat© Pontonbryggor på samtliga badplatser i Bollebygds Kommun

Nu har Bollebygds Kommun investerat i EasyFloat© Pontonbryggor på alla sina 7 badplatser. Leveransen till Vannasjön blev pricken över i:et.

Under 12 års tid har Bollebygds Kommun bytt ut alla sina traditionella träbryggor till fördel för EasyFloat© Pontonbryggor. Kommunen har också investerat i en EasyTrail© Tillgänglighetsramp, så att fler medborgare kan bada.

En härlig tradition  

Det har varit 12 fantastiska år för oss som leverantör. Vi har fått besöka Ewa Andersson och hennes personal vid många tillfällen. Det har skapat en populär tradition med grillning, när bryggorna skall installeras på våren och torrläggas på hösten.

Vi har haft privilegiet att få vara med och njuta vid flera av dessa tillfällen. I år, när bryggorna vid Vannasjön installerades, tog vi från Floattech tillfället i akt och stod för grillningen. Vi vill tacka Ewa och hennes härliga gäng för ett gott samarbete så här långt.”

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Floattech Sweden AB
Västbovägen 58
331 53 Värnamo
0370-69 24 50