EasyFloat© är en lätt brygga

En stor fördel med EasyFloat© är att den är mycket lätt. Den väger bara en bråkdel av vad traditionella träbryggor väger. Det gör att du kan lägga i den på våren och ta upp den på hösten, utan att använda lastmaskin.

Vi rekommenderar att du alltid tar upp din brygga inför vintern. Det är inte användningen på sommarhalvåret som sliter på och förstör din brygga. Det är höst-, vårstormar och islossning som gör det. Man kan faktiskt göra jämförelsen med en bil som bara körs på sommaren, eller året om.

Vår stolpdrivare gör det lätt

Förr i tiden drev man ner stolprören med en vanlig slägga. Det är besvärligt då man först måste stå på en stol för att nå upp med uppenbar risk att falla i vattnet. Det är också lätt att man förstör stolprörets ände, med skaderisk som följd.

Med vår stolpdrivare går arbetet lätt. Du står stabilt på bryggan och driver helt enkelt ner stolpen genom att föra de båda gummibeklädda handtagen upp och ner. Följ länken nedan för att se en film som visar hur enkelt det är att installera EasyFloat©.

Har du inte vår stolpdrivare så finns den att beställa för omgående leverans.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Floattech Sweden AB
Västbovägen 58
331 53 Värnamo
0370-69 24 50