Bastuflotte

Första bryggan installerades 2017

Sommaren 2017 kontaktades vi av Peter Johansson. Peter driver en dagligvaruhandel i Forsheda
och bodde vid den här tiden även i samhället med sin familj. Deras fastighet i Sunnerö, vid sjön Bolmen, var ännu bara ett fritidsboende. Familjen har ett stort intresse för utomhusaktiviteter och ville öka tillgängligheten till sjön genom att installera en bad- och båtbrygga. I juli levererade vi en 12 m lång EasyFloat© Pontonbrygga som Peter och hans familj själva installerade.

Fritidsboendet blir permanentbostad

Vi blev glada när Peter våren 2020 hörde av sig igen. Han var nöjd med den nu 3 år gamla EasyFloat© Pontonbryggan och ville förlänga den. Sagt och gjort, bryggan förlängdes 7,2 meter. Som sista del valde Peter att lägga till en plattform som erbjuder en generös yta att vistas på. Peter förklarade för mig att fritidsbostaden nu blivit familjens permanentbostad. Jag har fler idéer också, fortsatte han. En av dem är att skaffa en bastuflotte. Jag hör av mig när jag tänkt färdigt, avslutade han.  

Kronan på verket

Peter tänkte fort. Innan året var slut hade han bestämt sig för en bastuflotte med bredd 4,2 m och längd 6,0 m. Bastun beställdes från Polhus med leveransadress till vår fabrik i Värnamo. Vi anpassade flottens infästningar varpå bastun och flotten leverarades till familjen Johansson i Sunnerö. När flotten monterats på stranden, tillsammans med Peter, var projektet avslutat för vår del. Familjen Johansson tog över och färdigställde bastuflotten på egen hand. Det här är ett av många roliga projekt vi har haft förmånen att få delta i. Vi tackar Peter och hans familj för ett fint samarbete och gratulerar till ett mycket gott resultat. Bilderna talar för sig själva, eller hur!

Vinterbad från bryggan

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Floattech Sweden AB
Västbovägen 58
331 53 Värnamo
0370-69 24 50